• 0752 657 220
  • croitoreasa.ro@gmail.com
  • M.Kogalniceanu nr. 32 Botosani

Croitorie

Compania Croitoreasa.ro

Scurta prezentare a Companiei Croitoreasa.ro Incredere si profesionalism pentru fiecare client. Alegerea ideala pentru fiecare sezon!
 
Croitoreasa.ro - Fabrica de Confectii Textile. Principala activitate a companiei este producerea confectiilor textile, asigurand intregul flux de productie de la magazia de materii prime si accesorii, sala de croit pana la confectionarea produsului finit.
 
Producerea confectiilor textile este realizata de o echipa bine organizata de specialisti, care fiind pasionati, reusesc sa duca la bun sfarsit fiecare solicitare.

Performanta

Produsele Croitoreasa.ro ating performanta. Producem articole vestimentare performante,la nivel international

Desing

Produse personalizate si adaptate cerintelor? Producem articole cu design unic reprezentate prin calitate! Veti alege un articol pe placul dumneavostra!

Alegerea Ideala

Alegand un produs creat de noi va veti bucura de un produs cu foarte multe calitati.Stim intotdeauna ce conteaza cu adevarat.

slider imageslider imageslider imageslider image

Pentru fiecare client:

Cream, analizam, sustinem, dezvoltam, colaboram, ajutam.

Pasiune pentru fiecare articol!

Punem dragoste in tot ce facem

Idei pentru dezvoltare!

Pentru orice intrebare sau nelamurire ne puteti contacta si cu placere veti fi ascultat de un reprezentant al companiei , care va va indruma si va va oferi consultanta necesara!